Tatar'dan Bilecik'teki Kıbrıs gazilerini ziyaret

22 Kasım 2023

Güncelleme: 22 Kasım 2023

A
A

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye temasları kapsamında Bilecik'te Kıbrıs gazileri ile buluştu. Tatar'ın, Bilecik'te konferans vermesi bekleniyor.

ZgotmplZ

İngiltere'deki temasların ardından Türkiye'ye giden Tatar, Bilecik'te, Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazilerle buluşu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından gazilik nişanı ve milli mücadele madalyaları ile şereflendirilen gazilere teşekkür etti.

Tatar, Osmanlı İmparatorluğu döneminde önemli bir yer olan Bilecik'te gazilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, ebediyete intikal eden gazilerin aileleriyle de sohbet etti.

Ayrıca, Gazze'de yaşananları takip ettiklerini ifade eden Tatar, Kıbrıs'ta benzer zorluklar yaşadıklarını ve Türk askerinin ve Türkiye'nin garantörlüğünün barış, huzur ve güven için önemli olduğunu vurguladı.

Tatar, Bilecik'te bir konferans vererek Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılında daha büyük projelere imza atacaklarını ve halkın ve devletin geleceğe daha güçlü şekilde ilerlemesini sağlayacaklarını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar