Taciz zanlısı serbest bırakıldı: Üzerime dökülen bisküvi kırıntılarını temizliyordum

Kamalı Haber, 14 Mayıs 2024

Güncelleme: 14 Mayıs 2024

A
A

Genç bir kızı uygunsuz hareketlerde bulunarak taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı, teminata bağlandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da genç bir kızı, aracının içerisinden uygunsuz hareketlerde bulunarak, taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı S.Y., bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye soruşturmaya ilişkin bilgi veren polis, zanlının dün 15.45 sıralarında bir üniversite kampüsündeki yurdun yan tarafında bulunan otoparkta aracında oturduğu sırada, uygunsuz hareketlerde bulunarak, yurdun penceresinden dışarıya bakan 21 yaşındaki kız öğrenci B.Y.'yi "taciz" ettiğini söyledi.

Polis, olayla ilgili olarak çekilen video görüntüsü olduğunu ve şikayetçinin telefonunun bu videonun alınması için data inceleme uzmanına gönderildiğini anlattı.

Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını kaydeden polis, zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 

Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 20 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı iki kefilin 300 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise imza vermesi şartıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diğer yandan, zanlının ifadesinde üzerine dökülen "Cici Bebe" bisküvi kırıntılarını temizlediğini söyleyerek, savunma yaptığı da öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar