Şiddetli rüzgar yangın çıkardı

19 Kasım 2023

Güncelleme: 19 Kasım 2023

A
A

Ülke genelinde çıkan 3 farklı yangında bir kişi kaçmaya çalışırken düşerek yaralandı, bir araç, bir klima dış ünitesi ve bazı ev eşyaları zarar gördü.

ZgotmplZ

Ülke genelinde son 24 saat içinde meydana gelen üç ayrı yangın olayı kaydedildi.

Gazimağusa'da bugün sabah saatlerinde, Gülseren yolu olarak bilinen Cahit Sıtkı Tarancı Sokak'taki bir binanın birinci katındaki bir dairede, buzdolabının kısa devre yapması nedeniyle yangın çıktı. Dairede bulunan Hasan Şahan (E-27), yangından kaçmak için 7 metre yükseklikteki ikametgahın penceresinden atlamak zorunda kaldı. Şahan, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve her iki ayağında kırık tespit edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangında, bazı eşyaların zarar gördüğü belirlendi.

Minareliköy'de şiddetli rüzgarın neden olduğu bir diğer yangın olayında, ağaç dallarının çarpması sonucu elektrik telleri koparak bir ikametgahın bahçe demir korkuluklarına düştü ve yangın çıktı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. Yangında bir klima dış ünitesinin kısmen zarar gördüğü tespit edildi.

Lefkoşa'nın Metehan bölgesindeki sosyal konutların park alanında park halindeki JR 890 plakalı salon aracında, bu sabah saatlerinde elektrikli kapı camı açma kontrol düğmelerinin kısa devre yapması nedeniyle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri olaya müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Araç yangınında kısmi hasar meydana geldiği bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar