"Salt şikayet etmek yetmiyor" diyen Erhürman'dan vatandaşa Mağusa daveti

29 Mart 2024

Güncelleme: 29 Mart 2024

A
A

“Salt şikayet etmek yetmiyor. Hem ağlarım hem giderim hali tamam değil.” diyen Erhürman, yarın Mağusa’da olacaklarını kaydetti, “Artık yeter diyen, bizim layık olduğumuz bu değildir diyen herkesi de orada bekliyoruz." çağrısı yaptı.

ZgotmplZ CTP Basın

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, gündemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kanal Sim’de Meyil Adakul’un sorularını yanıtlayan Erhürman, bugüne kadar popülizmin "tersinden de düzünden de" kaçındıklarını kaydetti.  Sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edeceklerini belirten CTP lideri,  “Popülizme ve magazine devam edersek, bu bizi yok oluşa sürükler.” dedi.

Yarın (30 Mart Cumartesi) saat 10.30’da Gazimağusa’da yürüyeceklerini anımsatan Tufan Erhürman, “Biz samimiyetle bu yönetmeme halinin kabul edilebilir bir hal olmadığını söylüyoruz.” diyerek, samimiyetle yaşatılanlara "artık yeter" dediklerini ifade etti.

“Ne yoksulluğu ne yolsuzluğu ne de yokluğu kabul ediyoruz.” diyen CTP Genel Başkanı Erhürman, iradenin yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti.

2024’ün erken seçim yılı olması gerektiğine işaret eden Tufan Erhürman, “Geçirdiğimiz her bir dakika, geri döndürülemez yeni zararlar olarak bize geliyor.” diye konuştu.

“Salt şikayet etmek yetmiyor. Hem ağlarım hem giderim hali tamam değil.” görüşünü paylaşan Erhürman, yarın Mağusa’da olacaklarını kaydetti ve sözlerini şöyle tamamladı:

“Artık yeter diyen, bizim layık olduğumuz bu değildir diyen herkesi de orada bekliyoruz. Derdimiz CTP’nin öne çıkması değildir. Kıbrıs Türk halkının bütün yaşatılanları kabul etmediğini hep birlikte söyleyelim diyoruz. Hep birlikte yöneteceğiz. En önemli artımız beşeri sermayemizdir. Yetişmiş insanlarımızla bu ülkeyi hep birlikte yönetebiliriz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar