Sahte öğrenci belgesi düzenlediler

Kamalı Haber, 16 Mayıs 2024

A
A

Aynı üniversitedeki çalışma arkadaşının isteğiyle, başka bir öğrenci adına sahte öğrenci belgesi düzenleyen öğrenci işleri asistanı ve diğer zanlılar mahkemeye çıkarıldı. Zanlılardan biri 6, diğerleri bir gün tutuklu kalacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa-Surlariçi’nde faaliyet gösteren Rauf Denktaş Üniversitesinde sahte öğrenci belgesi düzenlenmesiyle ilgili tutuklanan öğrenci işlerinde asistan olarak görev yapan K.U., aynı okulda öğrenci işlerinde çalışan İ.A.O. ve F.R.M., mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 8 Mayıs 2024 tarihinde Lefkoşa-Surlariçi’nde faaliyet gösteren Rauf Denktaş Üniversitesi'nde öğrenci işlerinde asistan olarak görev yapan K.U.’nun aynı okulda öğrenci işlerinde çalışan İ.A.O.’nun isteği üzerine yine aynı okulda eğitim gören F.R.M. isimli öğrenci adına sahte öğrenci belgesi düzenlediklerini söyledi.

Polis, zanlı F.R.M.'nin 12 Mayıs’ta Ercan Havaalanından çıkış yaparken yakalandığını açıklayarak, diğer iki zanlının da soruşturma kapsamında önceki gün tutuklandığını belirtti.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan şahıs olduğunu belirterek, F.R.M.'nin 8 gün, K.U., İ.A.O.'nun bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. 

Yargıç, M.'nin 6, diğer zanlıların ise 1 gün süreyle tutuklu kalmalarına emir verdi. 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar