Polis, hırsızlık için girdiği binada yatak altında saklanırken yakaladı

Kamalı Haber, 27 Şubat 2024

A
A

Lefkoşa’da hırsızlık için girdiği binada yatak atında saklanırken polisin yakalandığı şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da 25 Şubat günü “bina açma, sirkat, kasti hasar ve mülke tecavüz" suçlarından tutuklanan F.D. bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Soruşturmaya ilişkin bilgi veren polis, zanlının Şht. Salih Cibir Sokak'taki ahşap pencerelerini kırarak içerisine girdiği boş binadaki tüm elektrik kablolarını söktüğünü ve metal ev eşyaları ile birlikte çaldığını, zanlının Adli Şube’de görevli ekip tarafından bina içerisinde bir yatak altında saklandığı sırada suçüstü yakalandığını aktardı.

Aynı gün zanlının evinde arama yapıldığını, kanunsuz herhangi bir şey bulunmadığını söyleyen polis, zanlının ifadesinde ilaç kullandığını, bu nedenle ne olduğunu hatırlamadığını söylediğini aktardı.

Polisin talebi üzerine mahkeme, zanlının 30 bin TL nakit teminat yatırması, iki kefilin 300’er bin TL kefalet senedi imzalaması, haftada bir gün polise imza vermesi ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar