Özuslu Çukurovalılarla bir araya geldi: Sizlerin de sesi olacağım

3 Haziran 2023

Güncelleme: 3 Haziran 2023

A
A

Çukurovalılar Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden CTP milletvekili adayı Özuslu, bugüne kadar yazdığı-söylediği sorunları Meclis’e taşıyacağını kaydetti.

ZgotmplZ CTP Basın

Seçim gezilerini sürdüren Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili adayı Sami Özuslu, Çukurovalılar Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Özuslu burada yaptığı konuşmada, meslek hayatı boyunca, esnafın da işçinin de emeklinin de sesi soluğu olmaya çalıştığını kaydetti. Bundan sonra da aynı şekilde yoluna devam edeceğini kaydeden Özuslu, şunları söyledi:

“Bu ülkede ve bu dünyada yaşayan herkesin derdi gailemizdir. Çalışanın, üretenin, hukuka uygun davranın yanında olacağız. Kuralsızlık çok büyük felaketlere yol açıyor. Milletvekilliği bir meslek değildir, amaç için seçilirsiniz. Bütün görevler gelip geçicidir. 32 yıllık mesleki birikimimi, bugüne kadar yazdığım-söylediğim sorunları, o mecrada da gündeme taşıyacağım.”

Özuslu'ya eşlik eden CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman da, önümüzdeki ara seçimlerin önemine işaret etti ve “Kıbrıs Türk halkının mesaj vereceği bir seçimdir. Vizyon üzerinden mesaj vereceği bir seçimdir.” ifadelerini kullandı. 

ÖZUSLU, ÇATALKÖY VE CİHANGİR’DE FESTİVALLERE KATILDI

Sami Özuslu, dün Çatalköy ve Cihangir’de düzenlenen festivallere de katılarak, yurttaşlarla bir araya geldi.

Özuslu, Çatalköy’ü Geliştirme ve Kültür Derneği (ÇADER) tarafından Hz. Ömer Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen ÇADER 1'inci Yaz Şenliği etkinliği ile Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi tarafından Cihangir Stadı’nda düzenlenen 9'uncu Dünya Çocuk Günü Şenliği’ne katıldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar