Otostop çeken genç erkeği tacizden tutuklandı

Kamalı Haber, 1 Mart 2024

Güncelleme: 1 Mart 2024

A
A

Aracına aldığı 20 yaşındaki erkek şahsa cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Güney Kıbrıs'ta yaşayan bir kişi tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Güney Kıbrıs'ta yaşayan, fakat Kuzey Kıbrıs'a gelerek, otostop çeken 20 yaşındaki erkek şahsı aracına aldığı ve cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan P. S. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktardı polis memuru, 19 Şubat 2024 tarihinde saat 11.20’de Lefkoşa'da YDÜ yolu üzerinde aracıyla seyir halinde bulunan zanlının (E-69) otostopçu olarak aracına aldığı, U.E.T'yi (E-20) taciz ettiğini belirtti.

Polis, zanlının, U.E.T'nin sol elini kendi sağ eli ile tutarak müştekinin rızası dışında, cinsel bir davranış ile giymekte olduğu pantolon üzerinden cinsel organı bulunduğu kısma koymak sureti ile cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü.

Polis, zanlının 29 Şubat 2024 tarihinde Lefkoşa'da Lokmacı'dan kuzeye geçiş yaptığı esnada, tespit edildiğini ve kaçmaya çalışması üzerine makul güç kullanılarak, tutuklandığını anlattı.

Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının ifadesinde cinsel saldırı suçunu kabul etmediğini belirtti.

Zanlının avukatı ise müvekkilinin darp edildiğini savundu. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yarguç., zanlının 3 gün tutuklu kalmasına ve doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar