Operasyonda araçta çeşitli silah ve uyuşturucu bulunmuştu: Tutuksuz yargılanacaklar

Kamalı Haber, 4 Nisan 2024

A
A

Araçlarında uyuşturucu, bıçak vb aletler bulunarak tutuklanan iki zanlı, teminat karşılığı serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Üzerlerinde ve kullanımlarındaki araçta yapılan aramada; toplam 7 gram ağırlığında hintkeneviri, 2 adet çakı, 2 adet bıçak, beyzbol sopası ve mınçıka bulunarak tutuklanan B.S. ve M.D.K. teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 26 Mart'ta Lefkoşa'da, Sht. Mustafa Ruso Caddesi üzerinde polis ekipleri tarafından, B.S ve M.D.K.'nın bulunduğu FZ 583 plakalı araç içerisinde yapılan aramada; 13 ayrı paket içerisinde yaklaşık 6 gram hintkeneviri ve 49 santim uzunluğunda beyzbol sopası, 60 santim uzunluğunda bir adet mınçıka, 22 cm ve 20 cm'lik iki bıçak ve uzunluğu 15 cm çakı ile M.D.K.'nin üzerinde 18 santim uzunluğunda bir adet çakı bulunarak emare olarak alındığını söyledi. 

Polis, aynı tarihte B.S.'nin kalmış olduğu ikametgâhta mahkeme emri ile yapılan aramada kanunsuz herhangi bir şeye rastlanmadığını kaydederek, soruşturma amaçlı 9 gündür tutuklu bulunan zanlıların uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıların 50’er bin TL nakit teminat yatırması, ikişer kefilin 500’er bin TL kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmaları şartlarıyla tutuksuz yargı emri verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar