Önündeki araçları geçmek için karşı şeride geçti: 1 ölü, 4 yaralı

23 Mart 2023

Güncelleme: 25 Mart 2023

A
A

Karaoğlanoğlu'nda, önündeki araçları geçmek için karşı şeride geçen otomobilin neden olduğu kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

ZgotmplZ
23 Mart Perşembe gecesi Karaoğlanoğlu'nda, önündeki araçları geçmek için karşı şeride geçen otomobilin neden olduğu kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde akşam saatlerinde ölümlü trafik kazası meydana geldi.

Polisten verilen bilgiye göre, yönetimindeki "KM 004" plakalı otomobille Alsancak istikametine doğru seyreden 31 yaşındaki Aliye İnanoğlu, Merit Park Otel kavşağını geçtikten sonra önündeki araçları geçmek için yolun sağına geçti, o esnada karşı istikametten gelen 24 yaşındaki Erdem Hondurlu'nun kullandığı "DZ 244" plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile "DZ 244" plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Süleyman Kocabaş, 22 yaşındaki İbrahim Kaynarca ve 24 yaşındaki Adem Kocabaş Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırıldı.

Adem Kocabaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.

Erdem Hondurlu'nun tedavisi Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde sürerken, diğer yaralılar ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Bu ölümlü kazayla birlikte KKTC’de bu yıl meydana gelen kazalarda can kaybı sayısı da 10'a yükseldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar