Öfkeli eski ev arkadaşı bir yıl sonra ülkeden kaçarken yakalandı

Kamalı Haber, 22 Şubat 2024

Güncelleme: 23 Şubat 2024

A
A

Bir yıl önce eski ev arkadaşının eşyalarını çalan ve diz üstü bilgisayarını kıran zanlı, ülkeden çıkışta yakalanarak, bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli’de eski ev arkadaşının eşyalarını çalan ve diz üstü bilgisayarını kıran zanlı, bugün “ev açma" ve “ikametgahtan sirkat” suçlamasıyla Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemeye olaya ilişkin bilgi veren polis, İranlı M.D.'nin yanındaki kimliği henüz bilinmeyen başka bir şahısla, 6 Mart 2023 tarihinde eski ev arkadaşı Amir Muhammed Heydari'ye ait Gönyeli'deki eve, kilidi açık balkon kapısından girdiğini, bir siyah tencere, bir bıçak, bir mikser, bir ütü ve bir de cep telefonunun çalındığını kaydetti.

Polis, zanlıların ayrıca evdeki bir dizüstü bilgisayarı da bilinçli olarak kırdıklarını aktardı.

Eski ev arkadaşı tarafından soyulan şahsın, zanlının çaldığı eşyaları aynı gün geri alıp, polise teslim ettiği de mahkemeye aktarıldı.

Polis, üç gün sonra bildirilen olaya ilişkin, aynı gün zanlı hakkında mahkemeden yakalama emri çıkarıldığını, zanlının 21 Şubat 2024 tarihinde Ercan Havaalanı’ndan çıkış yapmak isterken, tutuklandığını bildirdi.

Olayla ilgili aranan bir şahsın olduğu ve ülkede ikamet izinsiz olarak bulunan zanlının serbest kalması halinde tahkikata etki etme olasılığı olduğunu belirten polis, bir gün ek tutukluluk talep etti.

Mahkeme, polisin talebi doğrultusunda zanlının bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar