Meteoroloji'den 30 saatlik etkili yağış ve fırtına uyarısı

30 Ocak 2024

Güncelleme: 30 Ocak 2024

A
A

Meteoroloji Dairesi, bugünden itibaren yarın akşam saatlerine kadar etkili olacak kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini belirterek, vatandaşları tedbirli olmaları yönünde uyardı.

ZgotmplZ

Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü, bugün (30 Ocak Salı) 12.00'den yarın 18.00'e kadar “etkili yağış ve fırtına uyarısı” yaptı.

Açıklamada, “Yapılan son meteorolojik değerlendirme ve analizler sonucunda bölgemizde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli (21 - 50 kg/m²), özellikle kuzey kesimlerde çok kuvvetli ( 51-75 kg/m²) olması beklenmektedir. Belirtilen periyot içerisinde rüzgarın da kuvvetli (39-49 km/h) zaman zaman fırtına (62-74 km/h) şeklinde esmesi beklenmektedir.” denildi.

Meteoroloji, su baskını, dolu, yıldırım düşmesi, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve benzeri olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

KKTC SAATLİK VE GÜNLÜK CANLI HAVA DURUMU, KIBRIS VE DÜNYA 7 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ, ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDEKİ HAVA DURUMU, SICAKLIK, RÜZGAR NEM VE YAĞIŞ BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar