MDP’lilerden gece kulüpleri önünde ''kadın ticaretine'' karşı eylem

8 Mart 2024

Güncelleme: 8 Mart 2024

A
A

Milliyetçi Demokrasi Partisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde gece kulüpleri önde eylem yaparak, kadın ticaretine karşı sessiz kalmayacağını belirtti.

ZgotmplZ

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlamak ve ülkedeki kadınlarla dayanışma göstermek amacıyla Alayköy'deki gece kulüpleri önünde bir basın açıklaması düzenledi. Bu açıklamada, MDP İlçe Başkanı Hüseyin Mert Coşkun, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan ve UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, Turizm ve Kültür Bakanı ve DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Ulaştırma Bakanı ve YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı gibi üst düzey hükümet yetkililerini hedef aldı ve eleştirdi.

MDP İlçe Başkanı Hüseyin Mert Coşkun, Alayköy'deki gece kulüpleri önünde basına yaptığı açıklamada, yetkililerin 8 Mart açıklamalarını “samimiyetsiz ve çelişkili” diye niteleyerek, "kadınların değerine vurgu yapıldığını ancak seks ticaretine değinilmediğini" söyledi.

Coşkun, birçok gece kulübünde “kadınların pazarlandığını”, “seks ticareti yapıldığını” iddia ederek, suç olmasına rağmen bunun görmezden gelindiğini savundu, “İnsan ticaretine sonuna kadar karşıyız. Sessiz kalmayacağız, mücadeleyi daha sert şekilde sürdüreceğiz” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar