Market hırsızına 8 gün ek tutukluluk

30 Mayıs 2024

A
A

Gönyeli'de bir marketten 16 bin TL'lik çeşitli ürün çalan, evinde de farklı marketlerden ürünler bulunan zanlının kamera görüntülerinde 18 ayrı markete girdiği tespit edildi. Zanlı, 8 gün daha tutuklu bekleyecek.

ZgotmplZ

Gönyeli'de bir marketten farklı ürünleri çaldığı tespit edilen ve evinde yapılan aramada başka marketlere ait 100 kalem ürün bulunan R.R.A. tutuklanarak, Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 16 Nisan - 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gönyeli'deki bir markete müşteri olarak giden zanlının toplam değeri 15 bin 509 TL olan bir viski, iki soğuk kahve ve iki prezervatif çaldığını kaydetti.

Zanlının kamera görüntülerinden tespit edilip, tutuklandığını belirten polis, zanlının Girne’deki evinde gerçekleştirilen aramada da, 100 kalemden oluşan çok sayıda marketlerde satılan ürünün bulunduğunu belirtti.

Mesele ile ilgili olarak zanlıdan yapılan sorgulamada, sözlü olarak bahse konu marketten viski ve soğuk kahve sirkat ettiğini beyan ettiğini söyleyen polis, zanlının tutuklu olduğu 3 gün içerisinde, annesinin evinde de arama yapıldığını ve market ürünleri tespit edildiğini söyledi.

Polis, ayrıca birçok kamera görüntüsü incelediklerini, zanlının 18 ayrı markete girişinin tespit edildiğini, 9 kişinin sorgulandığını, 5 ifade alındığını kaydetti.

Zanlının cep telefonunun da incelenmek üzere emare alındığını kaydeden polis, kendisinin ve annesinin evinde bulunan market eşyalarını nereden elde ettiği yönünde soruşturma yapılması gerektiğini söyledi. Polis, soruşturmanın iki ilçede devam ettiğini ifade ederek, zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç, zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar