Mağusa'da hafta sonu bazı yollar trafiğe kapalı

6 Nisan 2024

Güncelleme: 6 Nisan 2024

A
A

Dörter Mağusa Maratonu nedeniyle hafta sonu bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

ZgotmplZ

Gazimağusa’da"Şampiyon Melekler" anısına düzenlenecek Dörter Mağusa Maratonu nedeniyle cumartesi ve pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

“Mağusa sokaklarında adalet için tek yürek oluyoruz” sloganıyla gerçekleştirilecek olan maratonda, yarış süresince belirtilen yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenliği  açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

Polis Basın Subaylığından yapılan yazılı açıklamada, çeşitli kategorilerdeki maraton koşuları için yapılacak hazırlıklar nedeniyle cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren pazar günü saat 18.00’e kadar, Gazimağusa İsmet İnönü Bulvarı’nın Kafe Kolik ile MAGEM arasında kalan kısmının trafik akışına kapatılacağı ulaşımın ise alternatif yollardan sağlanacağı belirtildi.  

Pazar günü ise saat 06.30’dan itibaren, Gazimağusa şehir içi güzergahının, DAÜ içi, Lions Garden Çemberi, Salamis Yolu, St. Barnabas Yolu ve Yeniboğaziçi Çemberi yol güzergahının trafik akışına tamamen (gidiş-geliş olarak) kapatılacağı kaydedilen açıklamada, ulaşımın ise alternatif yollardan sağlanacağı belirtildi.

Açıklamada, Gazimağusa-Karpaz Anayolu'nun ise, Yeniboğaziçi Çemberi ile Ötüken Çemberi arasında kalan kısmının Karpaz'dan Gazimağusa’ya geliş istikametinin trafik akışına kapatılacağı, ulaşımın ise Gazimağusa-Karpaz istikameti üzerinden gidiş ve geliş olarak tek şeritten sağlanacağı kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar