LTB Asbaşkanı Hüseyin Önder Ecesoy hayata veda etti

4 Mart 2024

A
A

LTB Asbaşkanı Hüseyin Önder Ecesoy, bu sabah geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

ZgotmplZ

Lefkoşa Türk Belediyesi Asbaşkanı Hüseyin Önder Ecesoy, bu sabah geçirdiği kalp krizinin ardından yaşama veda etti.

Ecesoy’un cenazesi, yarın öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda defnedilecek. Ecesoy için yarın saat 10.30’da Lefkoşa Türk Belediyesi önünde veda töreni düzenlenecek.

Ecesoy, uzun süredir kalp yetmezliğine bağlı olarak tedavi görmekteydi.

Başbakan Ünal Üstel, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve hem de Ulusal Birlik Partisi (UBP) Ecesoy'un ölümüyle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Başbakan Üstel'in mesajı:

"Ulusal Birlik Partimize gönül vermiş, partimizin tarihi boyunca her kademesinde, her anında büyük emeği bulunan, uzun yıllar UBP Lefkoşa Türk Belediyesi meclis üyeliği yapan ve halen Lefkoşa Türk Belediyesi Asbaşkanlığı görevinde bulunan Hüseyin Önder Ecesoy’un hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Bu vesileyle kıymetli yol arkadaşımız Hüseyin Önder Ecesoy’a Allah’tan rahmet yaslı ailesi ile sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim."

LTB'nin mesajında şunlar kaydedildi;

"Belediyemize ve şehrimize değerli hizmetlerde bulunmuş Asbaşkanımız Hüseyin Önder Ecesoy’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine, sevenlerine ve belediyemize başsağlığı dileriz."

UBP'nin mesajı ise şöyle;

"UBP’nin lefkoşa’daki simge isimlerinden, LTB ASbaşkanı Kıymetli Abimiz Hüseyin Önder Ecesoy’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhum Ecesoy’a Tanrıdan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

HÜSEYİN ÖNDER ECESOY

1954 yılında doğan Ecesoy, Lefkoşa Türk Belediyesi’nde uzun yıllar boyunca temizlik Şube Amiri görevini yürüttü. Ulusal Birlik Partisi'nin simge isimlerinden biri olan Ecesoy, iki dönemdir LTB meclis üyeliği ve son dönemde de LTB'de asbaşkanlık görevini yerine getiriyordu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar