Lefkoşa'da Sanayi Kavşağı ışıkları 6 saat devre dışı kalacak: Akış nasıl sağlanacak?

29 Eylül 2022

Güncelleme: 29 Eylül 2022

A
A

Atatürk Spor Salonu (Sanayi) Kavşağı sinyalizasyon sistemi yarın 6 saat kapatılacak. Trafik Dairesi, çalışma kapsamında trafik akışının nasıl işleyeceğini duyurdu.

ZgotmplZ

Lefkoşa'da Atatürk Spor Salonu (Sanayi) Kavşağı sinyalizasyon sistemi, yarın 09:00-15:00 saatleri arasında, yenilenen sinyalizasyon sistemi alt yapısını devreye alma çalışmaları nedeniyle geçici olarak kapatılacak.

Trafik Dairesi Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, çalışma kapsamında trafik akışı şöyle işleyecek:

Fuar alanı yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler (Göçmenköy yönüne) çalışma boyunca "kapalı" olacak. Sola dönüşler (Sanayi Bölgesi'ne) ve düz gidişler (Alpet Işıkları yönüne) "serbest" olacak.

Alpet Işıkları yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler (Sanayi yönüne) çalışma boyunca "kapalı" olacak. Sola dönüşler (Göçmenköy Bölgesi'ne) ve düz gidişler (Fuar Alanı yönüne) "serbest" olacak.

Sanayi yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler ve düz gidişler (Fuar Alanı yönüne ve Göçmenköy yönüne) çalışma boyunca "kapalı" olacak. Sola dönüşler (Alpet Işıkları yönüne) sağdan gelene "yol ver" şeklinde "serbest" olacak.

Göçmenköy yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler ve düz gidişler (Sanayi yönüne ve Alpet Işıkları yönüne) çalışma boyunca "kapalı"olacak. Sola dönüşler (Fuar Alanı yönüne) sağdan gelene "yol ver" şeklinde "serbest" olacak.

Ayrıca, bu güzergâhı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar