Larnaka'daki bir evde 500 bin euroluk hırsızlık

19 Şubat 2024

A
A

Larnaka'da maskeli 4 soyguncu, girdikleri bir evde, ev sahibi kadın ve iki hizmetçisini bahçe makasıyla tehdit ederek, kasada bulunan 500 bin euronun üzerindeki nakit ve ziynet eşyasını çaldı.

ZgotmplZ Temsili

Haber Merkezi

Güney Kıbrıs'ta gece yarısı gerçekleşen bir hırsızlık olayında, 500 bin euronun üzerinde para ve takı çalındı.

Philenews'teki habere göre, olay, Larnaka'da 01.00 sıralarında Faneromeni bölgesindeki bir evde meydana geldi.

Ev sahibi kadın ve iki kadın hizmetçinin bulunduğu belirtilen eve giren giren maskeli 4 hırsız, kadınları bahçe makasıyla tehdit etti.

İngilizce konuşan hırsızların, kadınların tehditle cep telefonlarını ve taktıkları mücevherleri aldıkları, açmaya zorladıkları evdeki kasadan da 500 bin euronun üzerindeki nakit ve ziynet eşyasını çaldıkları bildirildi.

Olayın ardından polis, faillerin kimliğini belirlemek amacıyla evde inceleme başlattı.

Larnaka Polisi Basın Temsilcisi Spiro Hrisostomu, polisin yaptığı incelemelerde, faillerin evin arka tarafındaki kapıyı kırarak içeriye girdiklerinin tespit edildiğini bildirdi. Hrisostomu, evin ve kapalı devre kamera kayıtlarının Emniyet Müdürlüğü Kriminal Soruşturma Birimi tarafından incelendiğini, çevredeki diğer kişilerin de bilgisine başvurulduğunu kaydetti.

Hırsızlık yapılan evin, Larnaka'da yıllardır faaliyet gösteren tanınmış bir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir iş insanının evi olduğu belirtiliyor.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar