Kullandığı otobüsle yayaya çarparak ağır yaraladı

Kamalı Haber, 14 Nisan 2024

Güncelleme: 15 Nisan 2024

A
A

Güzelyurt'ta karşıya geçmeye çalışan Melih Düzenli'ye otobüsle çarparak ağır yaralanmasına neden olan Hasan Kurt'a, çıkarıldığı mahkemede soruşturma kapsamında bir gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Güzelyurt'ta yayaya çarparak ağır yaralanmasına neden olan sürücü Hasan Kurt, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, Hasan Kurt'un dün öğle saatlerinde Kutlu Adalı Bulvarı üzerinde, yönetimindeki TDS 385 plakalı otobüsle doğu istikametine doğru seyrederken Near East Bank önlerine geldiğinde gidiş istikametine göre yolun solundan sağına doğru yaya olarak geçmeye çalışan er Melih Düzenli'ye çarptığını söyledi. 

Polis, kaza sonucu ağır şekilde yaralanan yaya Melih Düzenli’nin kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını belirtti.

Olay yerinde tespit ettikleri bir kamera görüntüsünün inceleneceğini belirten polis memuru, Düzenli’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu, bazı tetkikler yapılacağını soruşturma devam ettiğinden, zanlının bir gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar