Kız meselesi kavgası cezaevinde bitti

Kamalı Haber, 27 Nisan 2024

Güncelleme: 27 Nisan 2024

A
A

Kız meselesi yüzünden İnstagram üzerinde başlayan tartışmayı dışarıda kavgaya çeviren iki zanlı tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Zanlılardan birinin kaçmasına yardım ederek delilleri imha eden şahıs da teminatla serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli’de kız meselesi yüzünden çıkan kavgayla ilgili M.A.B. ile A.T.’nin ardından M.D.K. isimli zanlı da tutuklandı. Zanlılar dün mahkemeye çıkarıldı.

Kamalı Haber

Mahkemede olguları aktaran polis, M.A.B. ile A.T.'nin kız meselesi yüzünden sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden tartıştıkları ve 24 Nisan'da saat 03.20 sıralarında Gönyeli Gümüş Sokakta buluşup, birbirlerine vurmak suretiyle kavga ettiklerini kaydetti.

Kavga anında zanlı B.'nin henüz bulunamayan üzerindeki bıçağı T.'nin kafasının arka kısmına sallayarak, 3 cm uzunluğunda kesi oluşturmak suretiyle yaraladığını söyleyen polis, B.'nin T.'yi olay yerine getiren ve ayırmaya çalışan taksici Cihat Alp'a da bıçağını sallayarak, sağ baş parmağını, sağ işaret parmağını, sol kol dirseğini, göğüs kısmını yaraladığını kaydetti. 

Polis, her iki yaralanın da devlet hastanesindeki ilk yardım tedavilerine müteakip taburcu edildiğini söyleyerek, her iki zanlının da tutuklandığını belirtti.

Zanlı T.'nin muhaceret kontrolünde 25 Aralık 2023 tarihinden beri KKTC'de toplamda 122 gün İkamet izinsiz olduğunun belirlendiğini açıklayan polis, zanlı M.D.K.'nin ise olay yerinden B.'yi araçla aldığını, yolda giderken olayda kullanılan bıçağı aracın camından atarak delili imha etmeye çalıştığını açıkladı.

Polis, zanlı B.’nin 25 Aralık 2023'te soygun, zorla adam kaçırma, şiddet tehdidi suçlarından teminata bağlandığını, K.'nin ise 26 Mart 2023'te uyuşturucu madde ve tecavüzkar alet taşıma suçlarından teminata bağlandığını, ülkede öğrenci statüsünde bulunduğunu belirtti.

Polis, zanlı B.'nin yaralama, kanunsuz bıçak taşıma, T.'nin kavga ve KKTC’de izinsiz ikamet etme, K.'nin ise delilleri imha etmeye çalışma suçlarından teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkemede yargıç, B. ile T.'nin 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine, K.'nin ise 30 bin TL nakit teminat yatırmasına, iki kefilin 400’er bin TL kefalet senedi imzalamasına, yurt dışına çıkışının yasaklanmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar