Kız arkadaşına tehdit ve darp iddiasıyla tutuklanan zanlı serbest bırakıldı

Kamalı Haber, 17 Mayıs 2024

A
A

Öldürmekle tehdit ettiği ve şiddet uyguladığı, ayrılmak isteyen kız arkadaşının şikayeti üzerine tutuklanan zanlı tutuksuz yargılanacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını darp ettiği, tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla tutuklanan zanlı C.N. bugün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının 2024 yılı Mart-Mayıs ayları içerisinde Cihangir ve Lefkoşa’da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı olan C.U. ile birlikteliğinin devam etmesi için "Eğer nişanlından ayrılmazsan hem seni sonra da kendimi vuracağım.” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu belirtti.

Polis, zanlının C.U.’yu göğsünden itip yüzüne tokat atarak darp ettiğini, "WhatsApp" uygulaması üzerinden defalarca "Eğer benimle birlikte olmazsan senin görüntülerini ve fotoğraflarını ailene atacağım. Ailenden birini öldüreceğim ya da birini bulup gönderip öldürteceğim." tarzı mesajlar atarak "Elektronik Haberleşme Yasası"na aykırı harekette bulunduğunu açıkladı.

Polis,  C.U.’nun vermiş olduğu ifadede birçok iddia bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının ise suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.

Hem zanlının hem de C.U.’nun cep telefonlarının emare alındığını kaydeden polis, data incelemesi yapılacağını açıkladı.

Polis memuru, soruşturmanın devam ettiğini ancak ülkede çalışma izni ile bulunan zanlının araştırmalarının geri kalan kısmına etki etmeyeceğini belirterek, uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya kadar yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 25 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber iki kefilin 400’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise imza vermesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar