Kıskanç koca eşine şiddet uyguladı: Tutuksuz yargılanacak

25 Nisan 2024

A
A

Lefkoşa'da kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşine şiddet uygulayan şahıs, tutuklanarak çıkarıldığı mahkemede, teminat şartıyla serbest bırakıldı.

ZgotmplZ

Lefkoşa’da meydana gelen olayda kıskançlık yüzünden tartıştığı eşini darp eden C.E. şikayet üzerine tutuklanarak, bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Zanlıyla ilgili iddiaları aktaran polis, zanlının Lefkoşa'daki evlerinde dün akşam saatlerinde, eşi ile aralarında kıskançlık yüzünden çıkan sözlü tartışma sonrası eşi K.N.E.’nin yüzüne tokat attıktan sonra, orada bulunan ahşap sopa ile sağ koluna vurarak eşini ciddi şekilde darp ettiğini belirtti. 

Bugün tutuklanan zanlının ifadesinde suçunu kabul ettiğini belirten polis, zanlının eş muafiyetiyle ülkede kaldığını, benzer sabıkası olmadığını söyleyerek, davasında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 15 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber iki kefilin 250 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar