Kendisini aldattığını öne sürerek eşine şiddet uyguladı

Kamalı Haber, 11 Nisan 2024

Güncelleme: 11 Nisan 2024

A
A

Eşine, kendisini aldattığı gerekçesi ile şiddet uygulayan zanlı, teminat ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli’de meydana gelen ciddi darp suçundan tutuklanan C.Ç. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının bugün saat 03.00’te kendisini aldattığı gerekçesiyle eşi G.Ç’yi, elleri ve ayaklarıyla vücudunun muhtelif yerlerine vurarak, ciddi şekilde darp ettiğini kaydetti.

Olayın ardından zanlının tutuklandığını, darp edilen kadının da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesinde doktor kontrolünden geçirildiğini söyleyen polis, doktordan darp raporu temin edildiğini ve zanlının ifadesinde suçunu kabul ettiğini açıkladı.

Polisin, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının sabıkası olmadığını ifade ederek, uygun bir teminata bağlanmasını talep etmesi sonrası yargıç da, kadına yönelik şiddet suçlarının ciddiyet ve yaygınlığına vurgu yaptı. 

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 35 bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı bir kefilin 100 bin TL’lik senet imzalaması ve ayda bir gün polise ispat-ı vücut koşullarıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar