Kaza yapan ehliyetsiz sürücü teminata bağlandı

Kamalı Haber, 15 Mart 2024

Güncelleme: 15 Mart 2024

A
A

Ehliyetsiz olarak sigortasız araç kullanan ve kırmızı ışıkta geçerek bir motosiklet sürücüsünün yaralanmasına neden olan kazayı yapan zanlı, 25 bin TL teminat şartı ile serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da sürüş ehliyetsiz ve kırmızı ışıkta geçerek, bir motosiklet sürücüsünün yaralandığı kazaya neden olan T.D. yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Polis mahkemede, zanlının 12 Mart 2014 tarihinde Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde seyrederken, kırmızı ışık yandığı halde sağa dönerken karşı istikametten gelen motosiklet sürücüsü Mustafa Dağlı ile çarpışarak, Dağlı'nın sol ayağında kırık oluşmasına neden olduğunu belirtti.

Dağlı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığını öğrendiklerini açıklayan polis, sürüş ehliyetsiz, sigorta kapsamaksızın araç kullanma, kırmızı ışıkta geçme ve dikkatsiz sürüş suçlarından dolayı tutuklanan zanlının üniversite öğrencisi olduğunu belirterek, teminat talep etti.

Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmasına, 25 bin TL nakit teminat yatırmasına ve 2 kefilin 500’er bin TL tutarında kefalet senedi imzalamasına karar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar