Kavga ile ilgili aranıyordu, teslim oldu

Kamalı Haber, 11 Mart 2024

Güncelleme: 11 Mart 2024

A
A

Berlin Disco'nun güvenlik görevlileri ile yaptıkları kavga ile ilgili olarak tehdit suçundan aranan kişi de teslim oldu. Zanlıya dava devam ettiği için iki gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ

Lefkoşa’da meydana gelen kavgada, şiddet kullanma tehdidi nedeniyle tutuklanan M.A., A.H. ve S.D.’in ardından aranan şahıs H.K. da tutuklanarak bugün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis memuru zanlıların 10 Mart pazar günü, saat 03.30 sıralarında, Lefkoşa’daki Berlin Disco önünde aralarında önceden yaşanan sorun ve kendilerini eğlence mekanına almadıkları gerekçesiyle, mekanın güvenlik görevlileriyle kavga ettiklerini söyledi. 

ARANAN KİŞİ DE TESLİM OLDU

Olay esnasında alkollü oldukları tespit edilen zanlıların güvenlik görevlilerini, tehdit et M.A., A.H. ve S.D.’in olay yerinde suçüstü tutuklandıklarını belirten polis, olaya karışan H.K.'nin aranan şahıs ilan edildiğini ve ilgili zanlının H.K.'nin dün Lefkoşa Adli şubeye gelerek teslim olduğunu belirtti.

Polisin incelenecek kamera görüntüleri olduğundan zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etmesinin ardından mahkeme, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar