Kavga ettiği kişi 5 gün sonra öldü!

20 Mart 2024

Güncelleme: 20 Mart 2024

A
A

Girne'de bir barda yaşanan olayda, 3 gün önce hayatını kaybeden Onur Kayabaşı'nın ölümüne neden olma şüphesiyle tutuklanan M.B. mahkemeye çıkarıldı.

ZgotmplZ

17.03.2024 tarihinde saat 18:55 raddelerinde Girne’de yaşayan Onur Kayabaşı evinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

Onur Kayabaşı'nın cesedi üzerinde doktor tarafından yapılan muayenede darp izine rastlanmadığı açıklanmıştı.

Girne'de bir barda yaşanan olayda, Onur Kayabaşı'nın ölümüne neden olan zanlı M.B. tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Ömer Yavuz, zanlının bir arkadaşını darp etmesi sonucu Kayabaşı'na saldırdığını belirtti. Yargıç Evren Mürsel, M.B.'nin 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

Polis memuru mahkemede olayı şöyle anlattı:

Polis, mesele ile ilgili olarak yapılan soruşturmada, 13.03.2024 tarihinde saat 00:07 raddelerinde Girne' de Namık Kemal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Avlu bar isimli barın ön kısmında, Kayabaşı ile zanlı arasında kendisine küfür etmesi nedeniyle sözlü bir tartışma meydana geldiğini, akabinde zanlının yanında bulunan arkadaşını darp ettiği gerekçesiyle müteveffanın başına sağ eli ile tokat vurmak ve sağ ayağı ile karın bölgesine tekme vurmak atmak sureti ile darp ettiği tespit ettiğini açıkladı.

Polis, 14.03.2024 tarihinde Kayabaşı'ın Girne Akçiçek hastanesi Acil servisine "sol yan abdominal bölgeye tekme vurulması" şikayetiyle giderek muayene olduğunu ve sonrasında taburcu edildiğini belirtti.

Polis, 18.03.2024 tarihinde ceset üzerinde Dr. İdris Deniz tarafından yapılan otopsi neticesinde, kesin ölüm sebebinin net olarak tespit edilememesine rağmen, karın bölgesine (pankreas) aldığı darbeye bağlı olduğuna geliştiğinden şüphe edilen organlarındaki kan pıhtısına bağlı olmuş olabileceği öğrenilmiş ayrıca ölüm sebebinin yapılacak tetkik sonucu belirleneceğini ifade etti.

Yargıç Evren Mürsel, verilen şahadeti değerlendirdikten sonra Mustafa Babaç'ın 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar