Karaoğlanoğlu kanalizasyon projesinin 1'inci etabı başlıyor

14 Mayıs 2024

Güncelleme: 14 Mayıs 2024

A
A

Girne Karaoğlanoğlu 1'inci Etap Batı Kanalizasyon Projesi İhalesi'ni kazanan firma ile Girne Belediyesi arasında imzalar atıldı. Proje kapsamında bin 534 metrelik kanalizasyon alt yapısı, 14 milyon TL'ye mal olacak ve çalışmalar 3 ay sürecek.

ZgotmplZ

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul'un sosyal medya hesabından dün imzalandığını duyurduğu, Karaoğlanoğlu Kanalizasyon Projesi İhalesinin ayrıntıları açıklandı.

Girne Belediyesi Proje ve İhaleler Bölümü tarafından 25 Nisan tarihinde, 007-2024 karar numarası ile açıklanan "Girne Karaoğlanoğlu I. Etap Batı Kanalizasyon Projesi İhalesi" sonuçlandı. 

Girne Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan açıklamaya göre ihaleyi, 14 milyon 188 bin 066 TL + KDV ile Tüfekçi Ltd. kazandı. Sonuçlanan ihale ile ilgili 10 Mayıs Cuma günü saat 10.30’da, Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda protokol imza töreni gerçekleşti.

Düzenlenen törende Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ve Tüfekçi Ltd. Direktörü Hüseyin Tüfekçi protokole imza attı.

Girne Jasmine Court Hotel ve Yeni Girne Hastanesi arasında gerçekleştirilecek olan "Girne Karaoğlanoğlu I. Etap Batı Kanalizasyon Projesi İhalesi" kapsamında, bin 534 metre uzunluğunda kanalizasyon alt yapısı hayat bulacak. 

Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanması beklenen projenin 7 milyon TL’lik kısmının TC Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi (KEİ) tarafından, 7 milyon 188 bin 066 TL + KDV kısmının ise Girne Belediyesi öz kaynaklarından karşılanacağı kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar