İstifa yok, mücadeleye devam

29 Ocak 2024

Güncelleme: 29 Ocak 2024

A
A

Narenciyedeki sorunlar için eylem yapan Narenciye Üreticiler Birliği Başkanı Ali Alioğlu, hakkında açılan dava nedeniyle istifa edeceğini açıklamıştı. Birlik, Alioğlu'nun yanında durarak istifaden vazgeçirdi.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Narenciye Üreticiler Birliği Başkanı Ali Alioğlu ile birlikte, bir grup narenciye üreticisi cumartesi gecesi eylem yaptı.

Eylem sırasında, Güzelyurt polisi, Birlik Başkanı Ali Alioğlu'nu dava okunmak üzere polis müdürlüğüne çağırarak, ateş yakıldığı için dava okundu.

Hakkında dava okunması kararı sonrasında, Kıbrıs Türk Narenciye Üreticiler Birliği Başkanı Ali Alioğlu, birlik başkanı ve yönetim kurulunun istifasını görüşmek üzere yönetimi toplantıya çağırdı.

İSTİFA YOK, GÖREVE DEVAM

Kıbrıs Türk Narenciye Üreticileri Birliği Asbaşkanı Saadettin Büyükhoca bugün akşamüzeri düzenlediği basın toplantısında, Birlik Başkanı Ali Alioğlu’nun görevinin başında olduğunu söyledi.

Yaşanan bazı sıkıntıların ihracatta ciddi bir zaman kaybına neden olduğunu ifade eden Büyükhoca, Alioğlu’nun bu süreçte yaşanan sorunlardan dolayı istifasını onaylamadıklarını ve görevine devam etmesi yönünde karar ürettiklerini söyledi.

ALİOĞLU: DEVAM EDECEĞİM

Kıbrıs Türk Narenciye Üreticileri Birliği Başkanı Ali Alioğlu da, narenciye üretimini daha ileriye taşımak için çalıştıklarını belirterek, amaçlarının üreticinin emeğinin karşılığını alması, ihracatın hızla başlatılması ve Cypfruvex’le hareket ederek, sezonu zararsız kapatmak olduğunu ifade etti.

Alioğlu, tüm sıkıntılara rağmen sezon tamamlanıncaya kadar görevinin başında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Güzelyurt'ta birlik lokalinde düzenlenen basın toplantısında yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar