İncirli sorunları çözmek için "iş birliği" istedi

3 Aralık 2022

Güncelleme: 3 Aralık 2022

A
A

CTP LTB adayı Sıla Usar İncirli, Cimnastik Federasyonu’nu ziyaretinde, “Tek başımıza bazı şeyleri gerçekleştiremeyiz. Bir araya geldiğimiz zaman, tüm bunların çok daha iyisini yapacağız.” ifadelerini kullandı.

ZgotmplZ
Sıla Usar İncirli, Hasan Sapsızoğlu (sağda) başkanlığındaki Cimnastik Federasyonu’nu başarılı işlerinden dolayı kutladı.
CTP Basın

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Sıla Usar İncirli, Cimnastik Federasyonu’nu ziyaret etti.

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede konuşan Sıla Usar İncirli, “Birbirimize omuz vermeliyiz, el uzatmalıyız. Bizlerin yönetimindeki belediyede iş birliğini ve güç birliğini yapmaya hazırız.” dedi.

“Tek başımıza bazı şeyleri gerçekleştiremeyiz. Bir araya geldiğimiz zaman, tüm bunların çok daha iyisini yapacağız.” diyen Usar İncirli, Lefkoşa ile ilgili projelerini de paylaştı.

Lefkoşa’nın alt yapı bakımından kötü olduğunu, toplu ulaşımın olmadığını ve sokakların da karanlık olduğunu savunan İncirli, şehrin yeterince yeşil olmadığını da savundu.

İnsanların spor yapacağı ve kaliteli yaşam sürdürebileceği tesislerin eksikliğinden de söz eden CTP adayı, kültür sanat faaliyetlerine de ayrı önem vereceklerini söyledi.

Belediyenin gelirleriyle giderlerini mutlaka dengeleyeceklerini kaydeden Usar İncirli, “İşin uzmanlarıyla bu işi yapacağız.” diye ekledi.

Sıla Usar İncirli çocuklarla da bir araya geldi.

Cimnastik yapan çocukların Lefkoşa ile ilgili hayallerini dinleyen İncirli, çocukların ve gençlerin spor yapacağı tesislerin eksikliğinden de söz etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar