İki operasyonda, bir kilodan fazla uyuşturucu

11 Mayıs 2024

A
A

Gazimağusa ve Girne’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında bir kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi. Gazimağusa'da bir kişi tutuklanırken, Girne'deki "Çakal Operasyonu"nda ise, 1 kilo uyuşturucu ele geçirilerek 6 kişi tutuklandı.

ZgotmplZ

Gazimağusa ve Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, 1 kilodan fazla uyuşturucu madde bulundu, yedi kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde, Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından F.Ö.’nün (E-27) üzerinde ve evinde yapılan aramalarda, tasarrufunda sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan kağıt parçası ve içinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan öğütücü tespit edilerek emare alınarak, F.Ö. tutuklandı.

GİRNE'DE ÇAKAL OPERASYONU

Öte yandan Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin "Çakal Operasyonu"nda ise M.C.İ.(E-20), A.A.D.(E-20), Ş.M.(E-20), H.E.K.(E-20), İ.A.(E-20) ve İ.B.M.’nin (E-25) üzerlerinde ve kaldıkları ikametgahta yapılan aramalarda, toplam 1 kilo, 2 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu madde ve içerisinde Hint keneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir sarma sigara tespit edilerek emare olarak alındı.

Tutuklanan 6 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar