İki kaportacı, Lefkoşa'da bir aracı kundakladı

Kamalı Haber, 16 Mayıs 2024

Güncelleme: 16 Mayıs 2024

A
A

Lefkoşa'da bir araca yanıcı madde dökerek yaktıkları tespit edilen iki kişiye, tutuklanarak çıkarıldıkları mahkemede, soruşturma kapsamında bir gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da oto elektrikçi olan A.Y.’ye ait aracın ateşe verilmesiyle ilgili kamera görüntülerinden yola çıkılarak tespit edilen kaportacılar H.E. ile C.E., tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 13 Mayıs 2024 tarihinde, saat 03.00 sıralarında Çağlayan’da, A.Y.’ye ait park halinde bulunan RF 427 plakalı, 2013 model aracın üzerine henüz türü tespit edilemeyen yanıcı madde dökülerek ateşe verilmek suretiyle kundaklandığını söyledi. 

Çevre güvenlik kameralarının incelenerek, iki erkek şahsın aracı ateşe verirken görüldüğünü belirten polis, olay esnasında giyilen kıyafetler ve şahısların eşkâlleriyle uyuşan zanlıların şüpheli görülerek, önceki gün tutuklandıklarını açıkladı.

Polis, H.E.’nin ikametgahında yapılan aramada olay mahalline gelen ve kamera görüntülerinde tespit edilen kişilerin giymiş olduğu giysilerin tespit edilerek emare olarak alındığını, halen daha incelenmesi kameralar ile alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar