Hafta sonu yer yer sağanak bekleniyor

16 Mart 2024

Güncelleme: 16 Mart 2024

A
A

Bugün yer yer sağanak yağmur beklenirken, haftanın ilk üç gününün de yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu olacağı duyuruldu.

ZgotmplZ MYK

Haber Merkezi

Meteoroloji Dairesi, bölgenin 16-22 Mart tarihleri arasında alçak basınç sistemi etkisi altında kalacağını ve bu nedenle havanın yağmurlu olacağını açıkladı.

Bugün ve yarın yer yer sağanak yağmurlar beklenirken, hava pazartesi salı ve çarşamba günleri parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak.

Perşembe ve buma günleri ise az bulutlu olacak. Hava sıcaklığının iç kesimlerde ve sahillerde periyodun ilk yarısında 18-21 derece, ikinci yarısında ise 22-25 derece civarında seyredeceği belirtildi.

Rüzgarın periyodun ilk yarısında Kuzeyli yönlerden, ikinci yarısında ise Güney ve Batı yönlerinden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE YAĞMUR VE RÜZGAR...

Kuzey Sahil ve Beşparmaklar: Parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Batı Mesarya: Parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Orta Mesarya: Parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Doğu Mesarya: Parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Doğu Sahil: Parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Karpaz: Parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Rüzgar güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

KKTC SAATLİK VE GÜNLÜK CANLI HAVA DURUMU, KIBRIS VE DÜNYA 7 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ, ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDEKİ HAVA DURUMU, SICAKLIK, RÜZGAR NEM VE YAĞIŞ BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar