Güvercinlik yolu için çalışmalar başladı

7 Mart 2024

A
A

Gazimağusa ve Beyarmudu belediyelerinin katkılarıyla, Gazimağusa- Lefkoşa ana yolunun kavşağı ile Güvercinlik arasındaki yolun yapımına başlandı.

ZgotmplZ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Gazimağusa- Lefkoşa ana yolunun kavşağı ile Güvercinlik arasındaki yolun yapımına başlanması için düzenlenen törene katıldı. Bakan Arıklı, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ve Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek ile birlikte incelemede bulundu.

Bakan Arıklı, yaptığı açıklamada, köy yollarının iyileştirilmesi için yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti. Güvercinlik yolunun uzun yıllardır kötü durumda olduğunu ve bu yolun yapımını, Gazimağusa ve Beyarmudu belediyelerinin katkılarıyla gerçekleştireceklerini ifade etti.

Arıklı, yolun yaklaşık 3,5 kilometrelik bölümünü bir ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, beton şirketlerinin desteğiyle yeni bir yolun yapılacağını da belirtti.

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay, Arıklı'nın bölgenin ve ülkenin çeşitli sorunlarıyla ilgilendiğini ve çözümler konusunda yardımcı olduğunu vurguladı. Bebek ise Arıklı'nın söz verdiği yolun bugün uygulamaya geçirilmesinin takdire şayan olduğunu belirtti ve yolun yapımı için teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar