Güney'den uyuşturucu getirmişti: 8 gün daha tutuklu kalacak

Kamalı Haber, 5 Mart 2024

Güncelleme: 5 Mart 2024

A
A

Metehan'dan geçip Güney'den getirdiği uyuşturucuyu ülkeye sokan şahsa, yeniden çıkarıldığı mahkemede 8 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da bulunan Metehan Kara Giriş Kapısı’ndan geçerken 500 gram uyuşturucuyla yakalanan L.O. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 1 Mart 2024 tarihinde saat 20.30’da Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden gelerek Metehan Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapmak isteyen zanlı L.O.’nun kullanımındaki UD 589 plakalı araç içerisinde yapılan aramada, 500 gram ağırlığında hintkeneviri ve 350 euro nakit para bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

PARA KARŞILIĞI GÜNEY'DEN ALIP ÜLKEYE GETİRDİ

Polis, suçüstü tutuklanan zanlının ifadesinde, uyuşturucu maddeyi aynı gün Güney Kıbrıs’tan bir şahıstan Kuzey'de belirlenen bir noktaya bırakmak için teslim aldığını ve bunun için 350 euro aldığını söylediğini aktardı.

Zanlının cep telefonunda yapılan incelemede aranan şahısla görüşmelerinin olduğunu belirlediklerini, telefonun ileri inceleme için DATA Şubesine gönderdiklerini anlattı.

Ele geçirilen maddelerin analize gönderildiğini ancak henüz sonuçların çıkmadığını belirten polis, alınacak ifadeler, incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğundan zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar