Güney'deki ortaokulda dehşet: Yavru kedilere işkence yapıp astılar

9 Mayıs 2022

Güncelleme: 9 Mayıs 2022

A
A

Lefkoşa'daki Dali Ortaokulu’nda yavru kedilerin önce sprey boya ile boyanıp işkence edildikten sonra asıldıkları bildirildi. İşkencecilerin kedilerin kanları ile duvarı boyadıkları ifade edildi.

ZgotmplZ

Güney Kıbrıs’taki Yeşiller Partisi, Dali Ortaokulu’nda meydana gelen hayvan katliamına ilişkin açıklama yapıldı. Yavru kedilerin önce sprey boyayla boyandıkları, daha sonra da asılarak katledildikleri belirtilen açıklamada, cani ya da canilerin, kedilerin kanları ile duvarı boyadıkları bildirildi.

Yeşiller Partisi, Lefkoşa Hayvan Polisi Birimi’ne yardımcı olmak amacıyla olayla ilgili bilgisi olan herkesi yetkililerle iletişime geçmeye çağırdı.

Parti, geçtiğimiz Perşembe günü meydana gelen hayvan katliamları hakkında kendilerine bilgi verildiğini, bir anne ve üç yavru kedisinin okulda bakıldığı ifade edildi.

KATİLLER ADALETE TESLİM EDİLMELİ

Yeşiller, kedilerin sprey boyayla boyanmış olmasının önceden tasarlanmış bir saldırıya işaret ettiğini belirterek, işkence ve katliamları işleyenlerin adalete teslim edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Yeşiller'den Anthi Mouzouri, "Uygar bir halk olarak görülmek istiyorsak, her yaşam biçimine, özellikle hayvanlara saygı göstermeliyiz" dedi ve partinin davayı yakından takip edeceğinin altını çizdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar