Gümrük çalışanlarına uyuşturucu eğitimi

17 Mayıs 2024

Güncelleme: 17 Mayıs 2024

A
A

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından gümrüklerde çalışan 175 kişiye, uyuşturucu çeşitleri ve arama yöntemleri hakkında bir hafta süren eğitim verildi.

ZgotmplZ

Maliye Bakanlığı’na bağlı Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürlüğü personeli, Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından Polis Okulu Müdürlüğü’nde bir hafta süren narkotik bilgilendirme eğitimi aldı.

Eğitim, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Müfettiş Emin Atabek ve Polis Çavuşu Ali Çavuş tarafından verildi.

Eğitime katılan 175 çalışana “Yasa Dışı Bağımlılık Yapan Maddeler ile Çeşitleri ve Etkileri, Suçlu Profilleri, Motorlu Araçlarda ve Şahıslar Üzerinde Arama Yöntemleri” konularında bilgiler aktarıldı.

Eğitimin son gününe Maliye Bakanı Özdemir Berova da katılarak, Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürü Veysi Bozcan, Polis Okulu Müdürü Hüseyin Kadir Çete ve Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürü Turgay Kırok ile bir araya geldi. Berova, eğitim alan personeli tebrik ederek, Polis Genel Müdürlüğü'ne yardımları için teşekkür etti ve işbirliğinin devam edeceğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar