Görgü tanığı Girne'de bulunan cesetle ilgili konuştu: En son cuma gecesi gördüm

27 Kasım 2023

Güncelleme: 28 Kasım 2023

A
A

Girne'nin Karakum bölgesinde akşam saatlerinde 1 kişi ölü olarak bulundu. MYK Haber'e konuşan görgü tanığı, ölen kişiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

ZgotmplZ

Girne'de Karakum bölgesinde akşam saatlerinde bir kişi ölü olarak bulundu.

Rus uyruklu bir kişiye ait olduğu öğrenilen ceset, Karakum bölgesinde Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde bulunan Metform Plaza'da Özdilek Mobilya'nın bitişiğinde, eskiden İmaj Photo olarak bilinen ve şu an boş olan işyerinde bulundu.

Polis tarafından saat 17.00 sularında tespit edilen ceset, ön cephesi cam olan ve içerisi görünen işyerinin, arka kısmında ve dışardan görünmeyen mutfakta bulunan bir sandalyenin altında bulundu.

MYK Haber'e konuşan bir görgü tanığı, ''ölü olarak bulanan kişinin 40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu'', fark edildiğinde ''burnundan kan geldiğini'' aynı zamanda geçmişten kalma olduğu anlaşılan ''boynunda çok belirgin bir izin'' olduğunu söyledi.

Cesedin bulunduğu işyerine de komşu olan görgü tanığı, ''2 - 3 ay önce ölen kişi işyerini kiraladı. Kripto Exchange bürosunu açmaya çalışıyordu. En son cuma akşamı gördüğümde neşesi yerindeydi. Geçtiğimiz yıl Limasol'da ağır trafik kazası geçirdi, uzun süredir adada yaşıyordu.'' dedi.

Konun çok yönlü araştırıldığını belirten Polis, ölen kişinin ismini Mikhail Kamshanov olarak açıkladı. 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar