Gönyeli bölgesindeki okullar eğitime hazır

15 Şubat 2024

Güncelleme: 16 Şubat 2024

A
A

200'e yakın okulda 55 bin 950 öğrenci, 6 binden fazla öğretmen cuma günü derse başlıyor. Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu tatil boyunca bölgesindeki okulların bakımları için yoğun çapa sarf ettiklerini açıkladı.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

İlköğretim Dairesi, Genel Ortaöğretim Dairesi ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, 2023-2024 Öğretim Yılı ikinci dönemi yarın başlıyor.

İlköğretim Dairesi’ne bağlı kamu ve özel 125 okulda 26 bin 577 öğrenci, Genel Ortaöğretim Dairesi’ne bağlı kamu ve özel 48 okulda 25 bin 79 ortaokul ve lise öğrencisi, Mesleki Teknik Öğretim Dairesi’ne bağlı 12 okulda 3 bin 894 meslek lisesi öğrencisi, Çıraklık ve Yetişkin Eğitimi Merkezlerinde yaklaşık 400 öğrenci öğrenim görüyor.

Ayrıca Kamu ve özel okullarda 6 bin 187 öğretmen görev yapıyor.

Ara tatil 31 Ocak’ta başlamıştı.

AMCAOĞLU:  15 GÜN BOYUNCA ÇALIŞTIK

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Şubat tatili boyunca okullarda yapılan çalışmalarla ilgili kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Amcaoğlu, geleceğimizin teminatı olan çocukların daha iyi eğitim imkanlarına sahip olabilmeleri için Gönyeli-Alayköy Belediyesi olarak ara tatilde çalışmaların devam ettiğini belirtti. Belediye sınırları içindeki okulların eksikliklerinin giderilmesi için 15 gün boyunca yoğun bir çaba harcandığını ifade etti. Okul yöneticileri ve belediye ekiplerinin bir araya gelerek çocukların refahı için çalıştıklarını vurguladı.

Amcaoğlu, 2023-2024 öğretim yılının ikinci döneminin yarın başlayacak olması dolayısıyla tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dilediğini belirterek, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti.

Amcaoğlu, yapılan çalışmalar için bir de video paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar