Evindeki uyuşturucuyu başkasından aldığını söyledi

Kamalı Haber, 13 Mayıs 2024

A
A

Lefkoşa'da düzenlenen operasyonda, bir şahıs evinde bulunan uyuşturucuyu başkasından 200 euroya satın aldığını belirtti. Soruşturmanın devam etmesi nedeniyle zanlıya 8 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa Küçük Kaymaklı'da meydana gelen uyuşturucu madde tasarrufu suçundan tutuklanan Zanlı J.U.E., tekrar mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran polis, 9 Mayıs 2024 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi'nde görevli bir polis ekibi tarafından Lefkoşa Küçük Kaymaklı Lefkoşa'da yaşayan zanlının evinde yapılan aramada; yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

"200 EUROYA ALDIM"

Zanlının suçüstü hali tutuklandığını ve gönüllü ifade verdiğini söyleyen polis zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeyi 8 Mayıs'ta bir şahıstan 200 euroya aldığını itiraf ettiğini açıklayan polis, emarelerin tahlil sonucunun henüz çıkmadığını, emareler üzerinde parmak izi incelemesi de yapılacağını, yeni zanlıların ortaya çıkabileceğini belirterek, zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. 

Yargıç, zanlının soruşturma maksatlı 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar