Ev sahibine kızan kiracı evi patlattı!

22 Mayıs 2024

Güncelleme: 22 Mayıs 2024

A
A

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı, dairenin doğalgaz vanasını açtı kapatılmasın diye vanasını da söktü. Sıkışan gaz nedeniyle meydana gelen patlamada kiracı yaralanırken, ev kullanılamaz hale geldi.

ZgotmplZ

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'nde ev sahibiyle tartışan kiracı Atakan Sencer, dairenin doğalgaz vanasını açtı.

Gazın sıkışması sonucu meydana gelen patlamada Sencer yaralanırken, ev kullanılamaz hale geldi.

3 katlı binanın giriş katında yaşayan Atakan Sencer, ev sahibiyle bilinmeyen bir nedenle tartışmaya girdi. Tartışmanın ardından doğalgaz vanasını açan Sencer, kısa süre sonra büyük bir patlamaya neden oldu. Patlamanın etkisiyle kapı ve pencereler parçalanarak eşyalar sokağa fırladı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Mahalle sakinleri büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrası paniğe kapılarak sokağa döküldü. Yaralı kiracı Atakan Sencer, ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Ev sahibi Hüseyin Ballı, "Vanayı kapatmak istedim ama kiracı kolunu sökmüş. Dışarıya çıkar çıkmaz patlama sesi geldi ve patladı. Bilinçli yaptı. Her taraf dağıldı. Patlama sonrası kaçtı. En üst katta hamile bir kadın vardı, neyse ki evde yoktu, yoksa bebeğini düşürebilirdi," şeklinde konuştu.

Patlama sonrası ev kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kiracı Atakan Sencer'in psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Haberi alan ev sahipleri olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar