Eşe şiddet zanlısı davayı cezaevinde bekleyecek

26 Mart 2024

Güncelleme: 26 Mart 2024

A
A

Oğlunun taşınabilir tuvaletine ayağı takılıp düşen şahıs, tartıştığı eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da eşini ciddi şekilde darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan E.A., Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Polis, 24 Mart akşamı zanlının Hamitköy'deki evlerinin mutfağında, oğlunun taşınabilir tuvaletine ayağı takılıp düşmesi sonrası, eşiyle aralarında tartışma çıktığını anlattı. Polis zanlının, çıkan tartışma sırasında eşini kollarından tutup, omuzlarından ittirdiği ve sağ eline yumruk vurduğunu aktardı.

Polis, darp edilerek, doktor kontrolünden geçirilen kadının omuz ve kol bölgesinde ekimozlar, sağ baş parmağında hassasiyet olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Zanlının 25 Mart’ta tutuklandığını ve suçunu kabul ettiğini söyleyen polis, zanlının 2020, 2021, 2022 ve 2023 yıllarında eşine karşı darp suçu işlediğinden dolayı aleyhinde dosya tazmin edildiğini, ancak sadece bir şikâyetle ilgili ileri işlem yapılarak, dava açıldığını belirtti. Polis, açılan davanın zanlıya tebliğ edilememesinden dolayı geri çekildiğini kaydetti.

Polis, zanlının eşine karşı benzer suçları işlemeye devam ettiğini belirterek, tutuklu yargı talep etti.

Mahkeme, zanlının benzer suçlar işlemesini, daha önce dava tebliği yapılamamış olmasını değerlendirerek, zanlının davasında hazır olması için 20 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar