Erhürman'dan, "umudu yitirmeyin, ülkeyi hep birlikte yöneteceğiz" mesajı

21 Mart 2024

Güncelleme: 21 Mart 2024

A
A

CTP Genel Başkanı Erhürman, emeklileri ziyaretinde, ülkede derin bir yoksullaşma yaşandığını savundu ve"halkın gailesini çekmeyenlere net cevap vermek gerek" dedi.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Erhürman’a, milletvekilleri Filiz Besim ve Fide Kürşat eşlik etti.

CTP Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği bünyesinde açılan “60 Yaş Üstü Gündüz Aktivite Merkezini” de ziyaret eden CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kıbrıs Türk Emekliler Derneği Genel Merkezinde emeklilerle bir araya gelen Erhürman ve heyeti, ülkedeki sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yaptığı konuşmada, “Bu halkın gailesini çekmeyenlere, artık net bir cevap vermemiz lazım” diyen Erhürman, bu zihniyetin, ülkede yeri olmadığını söyledi.

Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk halkının onlarca yıldır var oluş mücadelesi verdiğine işaret etti ve “Biz bunca yıldır verdiğimiz var oluş mücadelesini, birileri gelsin de bu memleketi yolsuzlukla anılan, yoksullukla anılan bir yere çevirsin diye vermedik” dedi

Memlekette derin bir yoksullaşma yaşandığına işaret ederek, gençlerin, çocukların gözlerini göç yollarına diktiğini ifade eden Erhürman, umudun yitirilmemesi çağrısında bulunarak, ülkenin hep birlikte yönetileceği mesajı verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar