Erhürman Mağusa'da altını çizdi: İsias sonuna kadar ortak davamız olacak

1 Aralık 2023

A
A

Şampiyon Melekler için düzenlenen adalet yürüyüşü sırasında MYK Haber'e konuşan CTP Genel Başkanı Erhürman, "Büyük bir sabırla adaleti bekliyoruz. Sonuna kadar ailelerin yanındayız. İsias sonuna kadar ortak davamız olacak." dedi.

ZgotmplZ

Gazimağusa'da dün akşam binlerce kişi “Adalete Işık Tut” sloganıyla ve meşalelerle “Şampiyon Melekler” için ve deprem suçlularının olası kastla yargılanması talebiyle yürüdü. Adalet yürüyüşüne katılan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yürüyüş esnasında MYK Haber'e açıklamada bulundu.

Üzüntünün çok büyük olduğunu ve sürekli tazelendiğini belirten Erhürman, "Bir an önce adaletin gelmesini bekliyoruz. Bir an önce adaletin hem çocuklarımızın hem ailelerimizin elinden tutmasını bekliyoruz." dedi.

Yürüyüşe olan yoğun katılımı işaret eden Tufan Erhürman, şunları kaydetti:

"Bugün buradaki kalabalık bir kez daha gösterdi ki, gerçekten İsias tam da söylendiği gibi hem Mağusa'nın hem Kıbrıs Türk halkının ortak davası. Dolayısıyla büyük bir sabırla ve gerçekten adalete güvenmek isteyerek, adaleti bekliyoruz. Elbette acılarımız dinmeyecek, özellikle ailelerimizin acıları dinmeyecek. Ama bunun onlardan esirgenmemesi gerekiyor. Bunun için de mücadele ediyorlar acılarını içlerine gömüp, çocukları için mücadele ediyorlar. Biz de sonuna kadar yanlarında olacağız. İsias sonuna kadar ortak davamız olacak."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar