Erhürman da vatandaşla hemfikir: Maaşlardaki artış, alım gücünde bir artışı göstermiyor

2 Şubat 2024

A
A

Erhürman, maaşların rakamsal olarak artmasının, alım gücünün de arttığı anlamına gelmediğine dikkat çekti.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, rakamsal büyümenin, alım gücünde bir artışa tekabül etmediğini söyledi.

Kanal Sim’de Meyil Adakul’un sorularını yanıtlayan Erhürman, maaşların rakamsal olarak artmasının, alım gücünün de arttığı anlamına gelmediğini belirterek, orta sınıfın aşağıya doğru gittiğini vurguladı.

“NÜFUS POLİTİKASI ARTIK KAÇINILMAZ” 

Nüfus politikasının artık kaçınılmaz olduğunu kaydeden Erhürman, nüfus politikası olmadan kalkınma planı yapılamayacağını kaydetti.

Tufan Erhürman, nüfus politikası olmadan ne tarımın ne narenciyenin ne de kanalizasyonun konuşulabileceğini söyledi. Ne kadar nüfusa ihtiyaç duyulduğunun saptanmasının önemine işaret eden Erhürman, hangi sektörde kaç kişiye ihtiyaç duyulduğunun bilinmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Yurt dışından gelen üniversite öğrencileri, çalışma izinliler ve yabancılara mülk satışı konularında planlama yapılması gerektiğine dikkat çeken Erhürman, karşılarındaki zihniyetin, Sarayönü’nden başka ufku olmadığına dikkat çekti.

CTP lideri Erhürman, “2024’te erken seçim olacak. Halkın, yaşananlara ciddi tepki göstereceği günler gelecek.” diye konuştu ve sorunlar ortada dururken kurultay hazırlıklarıyla uğraşan bir zihniyetle karşı karşıya olunduğunu söyledi.

Her geçen gün sorunlara çözüm üretmenin biraz daha zorlaştığını dile getiren Erhürman, “Bir an önce bu zihniyetten kurtulmak lazım, bunun da yılı 2024’tür.” diye ekledi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar