Erhürman: Bir ayda 5 defa ekmek fiyatı değişir mi?

7 Mart 2024

Güncelleme: 7 Mart 2024

A
A

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ülkeyi yönetenlerin beceriksizlik sergileyerek birçok alana geri döndürülemeyecek zararlar verdiğini öne sürdü.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Erhürman ve beraberindeki heyet, Lefkoşa Otobüs Terminali'nde toplu taşımacılarla bir araya geldi.

Erhürman'a CTP Lefkoşa İlçe Başkanı Devrim Barçın, milletvekilleri Ürün Solyalı, Sami Özuslu ve Biray Hamzaoğulları da eşlik etti.

Heyet, toplu taşımacıların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Erhürman, konuşmasında 2024'ün erken seçim yılı olacağını belirtti. Ayrıca, "Bir ayın içinde somun ekmeğin fiyatı 5 kere değişir mi?" gibi sorular yönelterek ekonominin güneye kaydığını ve hükümetin hiçbir konuda adım atmadığını savundu.

Erhürman, birçok insanın günlük temel ihtiyaçlarını karşılarken zorluk çektiğini ve hayat pahalılığının arttığını vurguladı. Özellikle zorunlu tüketim maddelerinin maliyetlerinin incelenmesi gerektiğini ifade etti.

Euro'nun Türk Lirası karşısında tarihi zirvede olduğu söyleyen, ekonominin güneye kaymasından söz eden Erhürman, hükümetin hiçbir konuda adım atmadığını, ülkeyi yönetemediğini savundu. Çok sayıda insanın ekmek ya da yumurta alırken sıkıntı yaşadığını ifade eden Erhürman, hayat pahalılığına dikkat çekti ve özellikle de zorunlu tüketim maddelerinin maliyetleriyle ilgili bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar