Erdoğan: İki seçim milletimizi yordu

31 Mart 2024

A
A

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu İstanbul'da kullandı. Erdoğan, "İnşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.

ZgotmplZ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak, oy kullanacağı Saffet Çebi Ortaokulu'na saat 13.15 sıralarında geldi. 

Oy kullanacağı sınıfa giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. 

İKİ SEÇİM MİLLETİMİZİ YORDU

Erdoğan ve eşi 3308 numaralı sandıkta oy kullandı. Erdoğan, oy verme işlemi sonrası şunları söyledi:

Her şeyden önce kısa bir süre önce malum milletvekili seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini icra ettik. Şimdi de tabii yerel yönetimler seçimini icra ediyoruz bugün. 

Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerde inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum. 

Bu seçim ülkemizde birbirine yakın süreçte yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir taraftan milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi, diğer taraftan yerel yönetim seçimleri bunların ülkemizde inşallah yeni bir dönemin, yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Milletimize gösterdiği bu sadakat içinde şahsım ve tüm partili arkadaşlarım olarak teşekkür ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar