Ercan'daki yapım işlerinin kontrolü tek çatı altında toplandı, başına Türkiye'den bir isim getirildi

16 Eylül 2022

Güncelleme: 16 Eylül 2022

A
A

Ercan'da yapım işleri kontrolünü yapan altyapı ve üstyapı teşkilatları tek bir oluşum halinde getirilirken, 10 kişilik yeni teşkilatın başına Türkiye'den bir isim getirildi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Ercan Havaalanı'nda yapım işlerinin denetimi tek bir oluşum tarafından yapılacak.

Var olan altyapı ve üstyapı teşkilatları artık “Ercan Havaalanı Yeni Yatırım Yapım İşleri Kontrollük Teşkilatı” adı altında faaliyet gösterecek.

Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla 10 kişiden oluşan yeni teşkilat, havalimanının yapım işleri konularının tamamından tam yetkili olarak sorumlu olacak.

Karar, dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ercan Havaalanı Yeni Yatırım Yapım İşleri Kontrollük Teşkilatı'nda Türkiye Cumhuriyeti Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nden Erdem Şentürk, "Yapı Kontrol Amiri" olarak görevlendirildi.

Teşkilatın diğer üyeleri şu isimler oldu:

Planlama ve İnşaat Dairesi’nden mimar M. Oğuz Akçay ve inşaat mühendisi Hıfzı Avdan; Karayolları Dairesi’nden inşaat mühendisleri Arkın Şansalan, Peri Yüksel ve İbrahim Soygür; Planlama ve İnşaat Dairesi’nden elektrik mühendisleri Murat Taşan ile Süleyman Mert Çakır, makine mühendisi Ali Çayönlü, mimar Pınar Özetem ve Sivil Havacılık Dairesi'nden elektrik-elektronik mühendisi Ali Rüzgar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar