Ercan Anayolu'nda dikkatsizlik nedeniyle kaza: Yaralı yok

5 Mart 2024

Güncelleme: 5 Mart 2024

A
A

Ercan Anayolu'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kazaya sebebiyet veren araç sürücüsünün aracı sahibinden izinsiz kullandığı belirlendi.

ZgotmplZ Temsili

Dün saat 17:30 sıralarında, Yonca Kavşağı-Ercan Anayolu’nun 3-5’inci kilometreleri üzerinde trafik kazası meydana geldi.

Polisin verdiği bilgiye göre kaza, 20 yaşındaki Samet Kaan Kazıcı (E), yönetimindeki ZND 802 plakalı araç ile Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek o esnada aynı istikamete doğru seyretmekte olan 25 yaşındaki Ali Nane (E) yönetimindeki HK 216 plakalı minibüsün sağ yan kısmına çarpması sonucu oluştu. 

Çarpmanın etkisiyle savrulan Kazıcı'nın kullandığı araç, yol ortasındaki beton bariyerlere de çarpıp yol içerisinde durdu. HK 216 plakalı minibüs ise çarpmanın etkisiyle sola doğru savrularak yolun solunda bulunan akasya ağaçlarına ve çelik bariyerlere çarpıp durdu.

Herhangi bir yaralananın olmadığı kaza ile ilgili olarak, ZND 802 plakalı araç sürücüsü Samet Kaan Kazıcı, mal sahibinden izinsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak suçlarından tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar