Ehliyetsiz sürücü, motosikletliyi yaraladı

Kamalı Haber, 12 Mart 2024

Güncelleme: 12 Mart 2024

A
A

Ehliyetsiz ve sigortasız araç kullanan kişi, kırmızı ışıkta geçerek bir motosiklet sürücüsünün yaralanmasına neden oldu. Zanlıya üç gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da sürüş ehliyetsiz, sigorta kapsamaksızın araç kullanarak ve kırmızı ışıkta geçerek kazaya neden olan T.D. Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, T.D.'nin UL 863 plakalı araç ile dün gece yarısı Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde doğu istikametinde üçüncü şeritte dikkatsizce seyrederken, Honda ışıklarına geldiğinde kırmızı ışık yandığı halde sağa (Sht. Mustafa Ruso Caddesi) döndüğünü anlattı.

Zanlının o esnada, karşı istikamette seyreden ve yeşil yandığı için kavşağa yanaştığı zaman süratini indirmeyen Mustafa Dağlı'nın kullandığı UK 979 plakalı motosikletin önünü tıkayıp çarpıştıklarını söyleyen polis, kaza sonucu yaralanan Mustafa Dağlı’nın Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırıldığını, doktordan alınan bilgide sol ayağında kırık oluştuğunu, kazada başına almış olduğu darbeden dolayı beyin kanaması geçirmesi riski ve hayati tehlikesinin bulunduğunu öğrendiklerini açıkladı.

Polis, araç sürücüsünün ehliyetsiz ve sigortasız araç kullandığını, bu sebeplerden ve kırmızı ışıkta geçme ile dikkatsiz sürüş suçlarından dolayı tutuklanan zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar