Dikkatsizlik nedeniyle bir günde üç trafik kazası

7 Mart 2024

A
A

Ülkede yaklaşık bir günlük sürede üç trafik kazası meydana geldi. Kazaların nedeninin dikkatsizlik ve alkol olduğu tespit edildi.

ZgotmplZ

Ülkede trafik kazalarının arkası kesilmiyor. İkisi dün, biri bu sabaha karşı olmak üzere bir günde üç trafik kazası meydana geldi.

Polisten alınan bilgiye göre, dün sabah saat 07:30 sıralarında, Serhatköy-Gayretköy Anayolu üzerinde meydana gelen kazada, PR 166 plakalı aracın sürücüsü Yasemin Bengisoy (K-30) yaralanarak Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sol kolunda kırık teşhisi nedeniyle, Ortopedi Servisinde müşahede altına alındı.

Kaza, Bengisoy Gayretköy istikametine doğru seyrettiği sırada sola meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmesi ve o esnada karşı istikametten gelen Seyfettin İneci'nin (E-64) kullandığı TDH 623 plakalı otobüsün sağ ön kısmına çarpması sonucunda meydana geldi.

Diğer kaza dün saat 20:00 sıralarında, Hasan Yağcı (E-38)'nın RD 960 plakalı salon araç ile Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Alperen Neftci (E-36) yönetimindeki UK 925 plakalı salon aracın arka kısmına çarpması sonucu oldu.

Kaza sonucu yaralanan olmazken, Yağcı, sürüş ehliyeti iptal olduğu halde araç kullandığı için tutuklandı.

Ücüncü kaza ise bu sabah, saat 03:30 sıralarında, Selen Doğa Tuna'nın (K-23) Kalkanlı’da ODTÜ yolu üzerinde, yönetimindeki PH 539 plakalı araç ile üniversite istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp toprak sete çarpması ile meydana geldi.

 229 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edilen ve kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Tuna, kaza yerine gelen ambulansta ayakta yapılan tedavisinin ardından tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar